Skip to content

De kosten voor de opleiding

Jouw investering in een mooie toekomst

Wil je graag de opleiding tot rijinstructeur volgen en ben je benieuwd naar de kosten? Als je echt iets wilt, dan maken wij dat graag voor je mogelijk! Met stage, zonder stage, betaling ineens of betaling in termijnen… Er is altijd een oplossing mogelijk, die past bij jouw financiële situatie op dit moment. Het voordeel van deze investering is dat je direct hierna aan de slag kunt bij LesGO!
Zwart op wit.

Rijinstructeur worden lag nog niet eerder zo dicht binnen handbereik

€3.250,-

€4.500,-

op aanvraag

Opleiding tot rijinstructeur betalen in termijnen

Stel, je wilt heel graag beginnen aan de opleiding tot rijinstructeur, maar je hebt even niet de middelen, dan helpen we je graag op weg! Je kunt bij ons de opleiding rijinstructeur handig betalen in termijnen van € 125,00 per maand, € 250,00 per maand of € 399,00 per maand. Natuurlijk worden hiervoor wel kosten in rekening gebracht, maar je hoeft niets aan inkomen aan ons te overleggen. Inschrijven = direct starten. Zo is een mooie toekomst ineens voor iedereen binnen handbereik!

Direct inschrijven

Betalen in termijnen

LesGO is erg flexibel en wil jou de beste betaalopties aanbieden. Zo mag je bijvoorbeeld de opleiding in termijnen betalen!